Snitele cu pesmet

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2013 | 10177 vizualizari

 

Din astea fac foarte des,doarece leutul nostru e cu ''ceva ca carnea nu avem''.Pe astea le fac in ''duet'' cu balanta mea.Eu pregatesc carnea,el le da prin ou si pesmet( eu n-am rabdare) si la final am eu grija cu prajitul...

 

INGREDIENTE

  • cca 500-600 g carne macra din pulpa
  • 3-4 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu pesmet:

Carnea se feliaza se bate cu ciocanul de snitele si pe o parte si pe alta si se trece prin faina.Batem bine ouale,punem sare si piper dupa gust.Intr-o farfurie intinsa punem pesmetul.Se trece carnea deja data prin faina,prin ou,apoi prin pesmet,prin ou si iar pesmet.daca va e foame rau treceti doar o data prin pesmet.Tigaia se incinge,se adauga uleiul si se pun snitele la prajit,cand s-au rumenit pe o parte se intorc pe cealalta parte.

Se servesc cu garnitura,piure,cartofi natur,cartofi prajiti,in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

24.01.2013, 15:01

Sunt preferatele prietenului meu!

- Andreea - 1

24.01.2013, 16:02

as minca snitele la orice ora

cristeena20 1

24.01.2013, 18:17

mmmmm..si eu..mereu in topul preferintelor!!!!!!!super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnatzi